Triggerz_logo_beek_limburg_maastricht_1

SUCCESVOLLE WEBSITE LATEN MAKEN?

Bij Triggerz Design Studio geven we graag onze input op jouw project. In ons vind je een partner die met je meedenkt en waarde hecht aan een lange termijn relatie.

Contact Informatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u graag een persoonlijke afspraak?

Bel ons:

We zijn van maandag tot en met vrijdag
van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar
+31 6 36 152072
+31 43 302 0297

E-mail:

e-mail gerust één van onze mensen voor een vrijblijvend gesprek.
info@triggerz.eu

Wij horen graag van u

Onder het genot van een kop koffie samen uw ideeën bespreken? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw persoonsgegevens worden verwerkt om het door u ingevulde contactformulier verder af te handelen. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons privacy statement.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

REVIEWS

Dit is wat onze klanten over ons zeggen


Ben heel blij met mijn website. Triggerz kent optimale service en ondersteuning en heeft mijn wensen uitstekend vertaald naar een passende vormgeving. Ik beveel dit van harte aan!
Nouveauvenu Damesmode
Erg tevreden over het proces om te komen tot de website. Na het aanleveren van de informatie nog een paar keer overleg gehad met de webdesigner. Met als resultaat een prachtige website.
Mediraf BV
Wat een geweldige service en samenwerking. Triggerz heeft heel goed met ons meegedacht en een schitterende huisstijl ontworpen. We zijn heel blij met het resultaat.
Crossroads BV
Moet er iets worden aangepast waar jezelf niet uitkomt dan is snelle hulp altijd nabij. Triggerz is daardoor een heel prettige partij om mee samen te werken.
Health Club Landgraaf
Triggerz_logo_beek_limburg_maastricht_1

PROBEER TRIGGERZ DESIGN STUDIO

Heb je toch nog een aantal vragen of heb je hulp nodig? Bel of mail ons dan gewoon. Wij beantwoorden al je vragen zo snel mogelijk en helpen je graag verder.

TEL: 043 302 0297 | MOB: +31 63 615 2072 | EMAIL: INFO@TRIGGERZ.EU