WORDPRES_TRIGGERZ
logo_JOOMLA
TRIGGERZ_123
MAGENTO
PRESTASHOP_TRIGGERZ

BEZOEKERS STATISTIEKEN


Hoeveel website bezoekers heb je?

Hoe hebben bezoekers je website gevonden en welke pagina’s bekijken ze? Dit kun je straks gemakkelijk bijhouden met Google Analytics. Je kunt ook live zien hoeveel bezoekers er op je website zijn en hoelang ze op je website blijven.

Duidelijke rapportages

Uiteraard stellen wij alles voor je in zodat je het direct na lancering van je nieuwe website kunt gebruiken. Je kunt de belangrijkste gegevens van je website dus zelf inzien. Indien gewenst kunnen we je ook iedere week een duidelijke rapportage sturen per e-mail.

WEBDESIGN IN LIMBURG

Triggerz Design Studio is een full-service internetbureau gevestigd in Beek (Lb). Wij werken digitale strategieën uit, ontwerpen en ontwikkelen innovatieve websites en brengen de juiste bezoekers naar jouw website.


design_website_website_laten_maken

JA, STUUR MIJ


meer informatie over uw abonnementen:

Binnen 2 uur reactie

Overzicht functionaliteiten

Design mogelijkheden

Tarievenoverzicht

100% gratis & vrijblijvend

REVIEWS

Dit is wat onze klanten over ons zeggen


Ben heel blij met mijn website. Triggerz kent optimale service en ondersteuning en heeft mijn wensen uitstekend vertaald naar een passende vormgeving. Ik beveel dit van harte aan!
Nouveauvenu Damesmode
Erg tevreden over het proces om te komen tot de website. Na het aanleveren van de informatie nog een paar keer overleg gehad met de webdesigner. Met als resultaat een prachtige website.
Mediraf BV
Wat een geweldige service en samenwerking. Triggerz heeft heel goed met ons meegedacht en een schitterende huisstijl ontworpen. We zijn heel blij met het resultaat.
Crossroads BV
Moet er iets worden aangepast waar jezelf niet uitkomt dan is snelle hulp altijd nabij. Triggerz is daardoor een heel prettige partij om mee samen te werken.
Health Club Landgraaf
Triggerz_logo_beek_limburg_maastricht_1

PROBEER TRIGGERZ DESIGN STUDIO

Heb je toch nog een aantal vragen of heb je hulp nodig? Bel of mail ons dan gewoon. Wij beantwoorden al je vragen zo snel mogelijk en helpen je graag verder.

TEL: 046 207 60 23 | EMAIL: INFO@TRIGGERZ.EU