Triggerz_logo_beek_limburg_maastricht_1

EEN FILM LATEN MAKEN? TRIGGERZ DESIGN STUDIO MAAKT DOELTREFFENDE FILMS!

Een video laten maken door TRIGGERZ DESIGN STUDIO staat voor succes. De waarde van een video is de afgelopen jaren enorm gegroeid en zal dit de komende jaren alleen maar blijven doen. Video zorgt ervoor dat bezoekers gemiddeld 2 tot 5 minuten langer op je website blijven. Daarnaast verhoogt video je conversie gemiddeld met minimaal 30%.


VERMENSELIJK JE MERK MET EEN VIDEO

Vandaag de dag shoppen, werken en communiceren mensen steeds meer online. Dat is natuurlijk best handig, maar zorgt er ook voor dat we merken niet meer aan gezichten kunnen koppelen. Een videofilm is super geschikt om je merk te ‘vermenselijken’ en in contact te brengen met je doelgroep. Bij Triggerz Design Studio kun je een eigentijdse, verrassende en eigenwijze videofilm laten maken.


VIDEOFILM LATEN MAKEN VAN A TOT Z

Dus je hebt besloten dat het tijd is om een videofilm te laten maken? Mooi! Triggerz Design Studio kijkt welke videofilm het beste bij je past en is er van het eerste idee tot de uitvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring maken we videofilms die je niet meer loslaten. Hoe fresh wil jij het hebben?

EEN VIDEOFILM LATEN MAKEN

Een videofilm laten maken? Bij Triggerz Design Studio ben je aan het juiste adres. Als een foto meer dan duizend woorden zegt, wat is dan de waarde van een video? Bij Triggerz Design Studio weten we dat dit tot in de miljoenen kan lopen; miljoenen kijkers, shares en euro's! Er zijn verschillende soorten video's die je kunt inzetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een productreview, commercial of bedrijfsfilm?

REVIEWS

Dit is wat onze klanten over ons zeggen


Ben heel blij met mijn website. Triggerz kent optimale service en ondersteuning en heeft mijn wensen uitstekend vertaald naar een passende vormgeving. Ik beveel dit van harte aan!
Nouveauvenu Damesmode
Erg tevreden over het proces om te komen tot de website. Na het aanleveren van de informatie nog een paar keer overleg gehad met de webdesigner. Met als resultaat een prachtige website.
Mediraf BV
Wat een geweldige service en samenwerking. Triggerz heeft heel goed met ons meegedacht en een schitterende huisstijl ontworpen. We zijn heel blij met het resultaat.
Crossroads BV
Moet er iets worden aangepast waar jezelf niet uitkomt dan is snelle hulp altijd nabij. Triggerz is daardoor een heel prettige partij om mee samen te werken.
Health Club Landgraaf
Triggerz_logo_beek_limburg_maastricht_1

PROBEER TRIGGERZ DESIGN STUDIO

Heb je toch nog een aantal vragen of heb je hulp nodig? Bel of mail ons dan gewoon. Wij beantwoorden al je vragen zo snel mogelijk en helpen je graag verder.

TEL: 043 302 0297 | MOB: +31 63 615 2072 | EMAIL: INFO@TRIGGERZ.EU