VOOR WELKE ONLINE UITDAGINGEN STA JIJ?

Een website moet zeer gebruiksvriendelijk zijn en vooral helpen om je online doelstellingen te behalen. Onze backend en frontend developers zorgen voor de perfecte balans tussen usability en design.

Een nieuwe website die resultaat oplevert

Triggerz Design Studio is naast een webontwikkelaar ook een online marketingbureau. Dankzij onze kennis over CTA’s, CTR’s, ROI en customer journey’s wordt jouw nieuwe website niet alleen een oogstrelend strak ontworpen webapplicatie maar bovenal een verlengstuk van je organisatie waarmee doelstellingen behaald zullen worden.

Conversie-optimalisatie en e-mailmarketing

Meer opbrengst uit het verkeer op je website. De fijnste details in het koopproces bepalen of een klant de bestelling plaatst op jouw website of toch kiest voor de concurrent. Door middel van A/B-testing, creativiteit en grondige analyses genereren wij meer conversies voor onze klanten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij zorgen voor meer verkeer naar jouw website door het realiseren van hogere posities in Google op relevante zoekthema's. Met trots realiseren wij dagelijks nieuwe online successen voor onze klanten middels een perfect samenspel tussen techniek, linkbuilding, social media en content. >

Google Ads (SEA)

Met gericht betaald verkeer zorgen onze SEA-specialisten ervoor dat je precies de bezoekers naar je website trekt die je op de website wilt hebben. Dankzij het winnen van de Google Partners Award mogen wij ons volmondig de nummer 1 Google Ads partner van Nederland noemen.

WEBSITE OP MAAT INCLUSIEF ECHT ALLES!

Bij Triggerz Design Studio! We weten hoe het werkt: je wilt altijd (te) veel, hebt chronisch tijdgebrek en als je iets nodig hebt, wil je dat het én goed én helder én snel kan. Daarom werken wij met één maandelijks bedrag van (€82,50,- ex btw) waarvoor je alles krijgt. Geen verborgen- of extra kosten.

REVIEWS

Dit is wat onze klanten over ons zeggen


Ben heel blij met mijn website. Triggerz kent optimale service en ondersteuning en heeft mijn wensen uitstekend vertaald naar een passende vormgeving. Ik beveel dit van harte aan!
Nouveauvenu Damesmode
Erg tevreden over het proces om te komen tot de website. Na het aanleveren van de informatie nog een paar keer overleg gehad met de webdesigner. Met als resultaat een prachtige website.
Mediraf BV
Wat een geweldige service en samenwerking. Triggerz heeft heel goed met ons meegedacht en een schitterende huisstijl ontworpen. We zijn heel blij met het resultaat.
Crossroads BV
Moet er iets worden aangepast waar jezelf niet uitkomt dan is snelle hulp altijd nabij. Triggerz is daardoor een heel prettige partij om mee samen te werken.
Health Club Landgraaf
Triggerz_logo_beek_limburg_maastricht_1

PROBEER TRIGGERZ DESIGN STUDIO

Heb je toch nog een aantal vragen of heb je hulp nodig? Bel of mail ons dan gewoon. Wij beantwoorden al je vragen zo snel mogelijk en helpen je graag verder.

TEL: 046 207 60 23 | EMAIL: INFO@TRIGGERZ.EU